AKOESTISCHE PLAFONDS | België

BAFFLES - Case study

CASE STUDY

Project:
Paddington Train Station, London
Interieurarchitect:
Weston Williamson & Partners
Montagebedrijf:
Carlton Ceiling & Partitioning Ltd
DOWNLOAD CASE STUDY
BEKIJK PROJECTFOTO'S
 
 

CHALLENGE:

Hoe kun je een op maat gemaakt binnenplafond transformeren naar een meer veeleisender buitentoepassing, zodanig dat de service-elementen volledig toegankelijk blijven en het plafond blijft voldoen aan de gestelde gezondheids- en veiligheidsnormen van een druk treinstation?

 

OPLOSSING:

Armstrongs metalen B-H 300 geperforeerde Planks, voorzien van een brandveilig akoestisch vlies, zijn gemonteerd op de beneden perrons van Paddingtons station.

Daarnaast zijn op de boven perrons op maat gemaakte 1200 x 600 mm Metal Baffles toegepast met een gewicht van 15 kg om het onderhoud en installatie te vergemakkelijken en om ongedierte en het nestelen van vogels tegen te gaan.


Zoeken