AKOESTISCHE PLAFONDS | België

Madera Vector | Natuurlijk praktisch

Wanneer u een stijlvolle en toch comfortabele omgeving wilt creëren, die gemakkelijk kan worden onderhouden en u vele designmogelijkheden biedt…. denk dan 'Madera Vector'! Madera Vector combineert de rijkdom van hout met het praktische gemak van de Vector randdetail.

Met de nieuwe Madera Vector van Armstrong kunt u een origineel en sfeervol interieur creëren. Madera Vector plafonds zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in omgevingen waar de klassieke uitstraling van hout gewenst is, zoals representatieve ruimtes in bedrijven en winkels. Dit product zal al gauw uw voorkeur genieten voor exclusieve projecten zoals conferentiezalen, ontvangstruimtes, kantoren, warenhuizen, restaurants, speciaalzaken, wacht- en muziekkamers. We bieden u dezelfde grote keuze fineeren laminaatsoorten als het bestaande Madera assortiment, alsmede een keuze uit diverse perforaties. Dit biedt u ongekende mogelijkheden om een interieur te creëren dat volledig aan uw eisen voldoet. De combinatie van warme fineer- en laminaatsoorten en de verschillende perforatiepatronen zullen zowel de esthetiek als de akoestische prestaties van de ruimte verbeteren. Dankzij de geavanceerde randdetail creëert u met de Vector tegels een praktisch plafond met een prachtig design. Armstrong heeft de Vector randdetail met succes toegepast in het 'Orcal Axal' assortiment en bij de minerale 'Ultima en Optima' producten en is vanaf nu ook beschikbaar in de Madera reeks .

Armstrong heeft de Vector randdetail met succes toegepast in het 'Orcal Axal' assortiment en bij de minerale 'Ultima en Optima' producten en is vanaf nu ook beschikbaar in de Madera reeks.

Terug naar nieuwe producten
Download de brochure


Producten

Highlights

Informatiebron & Bestek

Zoeken