AKOESTISCHE PLAFONDS | België

CERTIFICATEN

 

De meest vooraanstaande certificaten wereldwijd


Als vooraanstaand leverancier van duurzame en veilige plafondsystemen zijn we voortdurend bezig met kwaiteitbewaking en productontwikkeling. Armstrong producten voldoen aan de meest strenge normen en voorschriften, wereldwijd!

 
 

FABRIEKCERTIFICATEN


Armstrongs concernbeleid richt zich op de bescherming en het behoud van het milieu. Het begint bij uitgebreide veiligheidsprogramma's die zijn gericht op duurzame processen en procedures. We blijven ons niet alleen inspannen voor het milieuvriendelijk maken van onze producten, ook willen we vervuiling voorkomen. Dit doen wij onder andere door de hoeveelheid afval terug te brengen met effectieve recyclingprogramma's.
 
ISO 14001
Onze fabrieken voor plafondtegels en ophangsystemen in Europa hebben nu milieumanagementsystemen die gecertificeerd zijn volgens ISO 14001. Daarnaast zijn deze productielocaties ISO 9001:2000 (kwaliteit) gecertificeerd.

OSHA
Met OSHA bedoelen we een certificaat dat wordt uitgegeven door een onafhankelijke instantie conform OSHAS 18001:1999. Het certificaat bevestigt dat een locatie een managementsysteem voor veiligheid en gezondheid op het werk heeft, dat voldoet aan de normen van ISO 18001. Alle fabrieken voor minerale producten in Europa hebben een dergelijk certificaat.
 

PRODUCTCERTIFICATEN


ECO PRODUCTVERKLARING
Productverklaring (EPD) met betrekking tot Armstrongs milieuprestaties conform ISO 14025.

BRE (ECOPUNTEN VOOR MINERALE PRODUCTEN EN OPHANGSYSTEMEN)
Armstrong is een erkende pionier in groen ondernemen. Onze succesvolle milieuvriendelijke productiemethoden zorgen voor minder afval en vervuiling. In Engeland zijn we de enige fabrikant met een BRE Ecopoint - een objectieve ISO 14041 en ISO 21930 certificering.

IBU (Duits instituut voor duurzaam bouwen)
Armstrong zet zich - in samenwerking met een aantal externe partijen - in voor duurzaam bouwen. In Duitsland werken we met IBU, tevens lid van WETEC (Wetfelt Technical Committee for Construction). Deze organisatie fungeert als intermediair voor Europese wet-felt fabrikanten bij de ontwikkeling van certificering op het gebied van techniek, kwaliteit en veiligheid. Naar verwachting publiceert WETEC in 2012 een certificering voor wet-felt mineraalvezel producten.
 

GREEN BUILDING COUNCILS


Armstrong is één van de oprichters van de US en Indian Green Building Council. Daarnaast spelen we een pro-actieve rol in landen als Nederland (DGBC), Engeland, Canada, China, Australië, Spanje, Duitsland, Polen en Servië. In 2007 heeft ons hoofdkantoor in Lancaster de certificering lEED-EB (Existing Building) Platinum gekregen. Dit is het hoogst haalbare op het gebied van duurzaam bouwen.
                 
           

Zoeken
Welkom
We zouden graag uw bezoek zo nuttig mogelijk maken. Vertel ons uw functie zodat wij u in de toekomst de meest relevante informatie kunnen bieden. (We vragen dit eenmalig!)
Selecteer uw functie:
Nee bedankt      
Bedankt
Zou u ons kunnen vertellen wat uw functie is?
(optioneel)
Nee bedankt