AKOESTISCHE PLAFONDS | België

Ultima Vector

Ultima Vector

Naar aanleiding van de vraag van opdrachtgevers introduceert Armstrong nu de plafondtegel Ultima Vector, een design oplossing die antwoord geeft aan de actuele architecturale trends.

Ultima Vector maakt deel uit van het bestaande assortiment Ultima en beschikt over dezelfde hoge kwaliteit en visuele esthetiek als de rest van de productfamilie .

 

Esthetisch  De strakke, gestroomlijnde Vector randdetail reduceert de zichtbare breedte van het ophangsysteem tot slechts 6 mm, waardoor een elegant, minimalistisch plafond ontstaat .
Akoestiek De aanzienlijke geluidsabsorptie van αw 0,70 (H) van Ultima Vector wordt gecombineerd met een goede overlangsgeluidsisolatie van 36 dB.Deze combinatie bevordert de beheersing van overmatig nagalmen en beperkt de opbouw van geluid .
Duurzaam Het duurzame oppervlak maakt de plafondtegel stootvast en krasbestendig .
Praktisch Bovendien zijn de plafondtegels gemakkelijk van onderaf te monteren en te demonteren waardoor Ultima Vector ideaal is in ruimten met een beperkte plenumhoogte. Voor renovatie, de Ultima Vector kan gemonteerd worden met het bestaande 24 mm ophangsysteem.

 

Terug naar nieuwe producten
Download de brochure


Producten

Highlights

Informatiebron & Bestek

Zoeken