AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

BAFFLES - Studija slučaja

Studija slučaja

Lokacija:
Železnička stanica Paddington, London
Odgovorni projektant:
Weston Williamson & Partners
Monter:
Carlton Ceiling & Partitioning Ltd
PREUZMITE STUDIJU SLUČAJA
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE PROJEKTA
 
 

IZAZOV:

Koje rešenje je istovremeno po meri enterijera i zahtevnog eksterijera, omogućava lak pristup servisnim instalacijama i ispunjava zdravstvene i bezbedonosne standarde na prometnoj londonskoj železničkoj stanici?

 

REŠENJE:

Navedeni zahtevi rezultirali su ugradnjom oko 300m2 Armstrongovog trakastog metalnog spuštenog plafona tipa B-H 300, sa akustičkim filcom u donjem nivou hola.

Ovo rešenje je na severnoj galeriji upotpunjeno vertikalnim, linearnim, metalnim Baffles panelima besprekorno proizvedenim u identičnim modulima dimenzija 600x1200mm i 15kg težine, radi lakše ugradnje i održavanja. Zbog specifičnosti prostora, u plafonu je postavljena i mreža protiv ptica.


Pretražite