AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

BAFFLES - Zašto odabrati Baffles panele?

   

ZASTO ODABRATI BAFFLES PANELE?

Svakodnevno se povećava broj putnika na aerodromskim i železničkim terminalima. Otvoreni plan postaje sve zastupljeniji u savremenom dizajnu škola i poslovnih prostora. Dok se arhitektura sve više okreće upotrebi termalne mase a industrijski procesi postaju sofisticiraniji, u navedenim okruženjima javlja se rastuća potreba za smanjenjem buke.

Obzirom da ne postoji univerzalni dizajn, lokacija ili veličina arhitektonskog objekta, kontrola buke zahteva prilagodljiv i raznovrstan pristup.

 

ARMSTRONG BAFFLES PALETU ČINE:

Optima Baffles Optima Baffles Curves Metal Baffles
Paneli od mekih mineralnih vlakana, ekonomični i sa vrhunskim performansama, bez vidljivih profila. Akustički paneli sa zanimljivim zapletom. Vrhunski isprojektovani i izvedeni metalni paneli izuzetnih akustičkih i estetskih karakteristika.
Više detalja Više detalja Više detalja

PODRUČJA PRIMENE

Obično se koriste da obezbede visok nivo apsorpcije zvuka u:

  • Školama
  • Kancelarijama
  • Rekreativnim centrima
  • Saobraćajnim terminalima

Idealni za upotrebu u pasivnim zgradama u kojima se intenzivno koriste principi termalne mase, u prostorijama sa krovnim prozorima kao značajnim izvorima prirodnog osvetljenja, objektima gde iz raznih razloga nije moguća ugradnja tradicionalnih plafonskih sistema, i ostalim slučajevima kada se zahteva ekonomično akustičko rešenje.

AKUSTIČKA SVOJSTVA

Armstrong Baffles paneli mogu značajno umanjiti nivo pozadinske buke i vreme reverberacije u prostorijama i povećati razgovetnost govora.

Sve stranice panela imaju apsorpciona svojstva što u praksi znači da Armstrong Baffles apsorbuju zvuk celom površinom, uključujući i ivice.

Bez obzira da li su postavljeni individualno ili linearno grupisani pružaju nivo akustičkih performansi daleko viši od tradicionalnih plafonskih sistema.


Pretražite