AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Pravila o upotrebi kolačića

Šta je kolačić?
To je bezbedna tekstualna datoteka smeštena na vašem računaru ili mobilnom uređaju od strane veb lokacije koju ste posetili. Ova datoteka se koristi za prepoznavanje vašeg prisustva i postupaka, tako da se, prilikom vaše posete, veb lokacija može automatski prilagoditi da izađe u susret vašim potrebama.

Kada posetite Armstrong veb lokaciju, naš server može smestiti datoteke kolačića na vaš računar. Vaš veb pretraživač vas može pitati za dopuštenje za upotrebu ovih datoteka, osim ako ste svoj pretraživač podesili da automatski prihvata sve kolačiće.

Zašto koristimo kolačiće?
Oni se prvenstveno koriste kao servis ya naše klijente za povećanje uslužnosti i unapređenje važnosti i odziva veb lokacije kompanije Armstrong.

Upotrebom kolačića možemo:

  • pružiti brži i lakši pristup svim sadržajima
  • pratiti stavke u vašoj korpi za kupovinu
  • pratiti šeme saobraćaja i ponašanje i želje posetilaca, radi unapređenja naše veb lokacije
  • omogućiti vam deljenje veb stranica na društvenim mrežama

Vaš pristanak
Upotrebom i pregledom naše veb lokacije, pristajete na upotrebu kolačića u skladu sa našim pravilima o privatnosti. Ako ne želite da dozvolite upotrebu kolačića, možete odbiti saglasnost za njihovu upotrebu. Ipak, imajte u vidu da ako odbijete saglasnost, naša veb lokacija neće za vas funkcionisati na najbolji mogući način.

Važna napomena u vezi sa kolačićima
Nikakvi kolačići i nikakve informacije prikupljene upotrebom kolačića ne prodaju se trećim licima. Takođe, ne koristimo kolačiće za otkrivanje identiteta posetilaca naše stranice niti povezujemo bilo kakve podatke prikupljene na ovoj stranici sa bilo kakvim ličnim informacijama iz bilo kog izvora.


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite