AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Madera Vector | Praktično i prirodno

Kada želite da napravite otmen a istovremeno udoban ambijent koji se lako održava i pruža veliki broj dizajnerskih opcija, razmislite o pločama Madera Vector! Madera Vector kombinuje bogastvo teksture drveta i praktičnost Vector ivice.

Sa Madera Vector pločama možete kreirati originalne i tople enterijere čiji se elementi lako ugrađuju i održavaju. Ove ploče su namenjene u potrebi u ekskluzivnijim prostorima gde se traži klasična tekstura drveta. Kada jednom upoznate Madera Vector ploče, postaće Vaš omiljeni izbor za luksuzne enterijere sala za konferenciju, lobija, kancelarija, robnih kuća, restorana, prodavnica, čekaonica ili koncertnih sala. U postojećoj ponudi programa Madera drvenih plafona nalazi se širok izbor furniranih i laminiranih ploča različitih tekstura kao i tipova perforacija koji će Vam pomoći da kreirate enterijer sasvim po Vašoj meri a zahvaljujući perforacijama i opcijama boja, rezultat može biti odličan dizajn i akustičke performanse. A zahvaljujući Vector ivici, dobijate i praktičnu tavanicu.

Vector ivica je do sada uspešno rađena na metalnom plafonu tipa Orcal Axal i mineralnim pločama Ultima i Optima a od sada se radi i na drvenim pločama.

Nazad na “Novi proizvodi”
Preuzmite brošuru


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite