AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

NOVA DEŠAVANJA

Šta System Solution može da uradi za vas? 

Armstrong System Solution je inovativna i korisna alatka koja može da unapredi proces projektovanja i dizajniranja sistema spuštenih plafona. Ponuđena je biblioteka od preko 50 rešenja plafonskih sistema, uključujući vizuelizaciju, tehnički opis crteža, izometrijske izglede, preseke i instalacione smernice za svaki od ponudjenih rešenja sistema spuštenih plafona. System Solutions vam omogućava da kreirate detaljnu specifikaciju plafonskog rešenja.

System Solutions ( sistemi spuštenih plafona ) je koncipiran tako da učini proces dizajniranja I projektovanja spuštenih plafona lakim, brzim I jednostavnim. Takođe, to je i platforma koja treba da omogući jednostavniju komunikaciju između arhitekte, investitora i izvođača.

Nemate vremena da pripremite crteže u izometriji? System Solutions vam daje opciju da ih preuzmete.

System Solutions vam omogućava da pristupite biblioteci sa 700 Cad crteža, koje možete jednostavno otvoriti ili preuzeti za potrebe projekta.

Želeli bi ste da da se specifikacija proizvoda uradi sama? Izvolite!

System Solutions sadrži “specification text creator / kreator tekstualne specifikacje” koji vam omogućava da napravite savršenu specifikaciju. Tekst specifikacije je moguće štampati ili kopirati u bilo koji tekst editor.


 

Šta System Solution može da uradi za vas

Armstrong System Solution je inovativan i veoma koristan alat koji poboljšava proces projektovanja spuštenih plafona. Ovaj program sadrži biblioteku od preko 50 projekata spuštenih plafona, praćenih vizuelizacijama, tehničkim opisima i detaljima, izometrijom, presecima i uputstvima za montažu. System solution vam omogućava da napravite detaljnu specifikaciju za poziciju spuštenih plafona.

Koncept System Solution programa (ili sistema za spuštene plafone) je da olakaša i ubrza proces odabira i specifikacije spuštenih plafona. To je ujedno platforma koja povezuje arhitekte, investitore i montere.

Karakteristike i funkcije System Solution programa 
50 odabranih sistema koji istovremeno obuhvataju i standardne i specijalne sisteme spuštenih plafona takve da ispune zahteve korisnika. Sistemi se razlikuju kroz 2 glavne grupe:

R - sistemi za velike pojedinačne prostorije
C - sistemi za koridore

Prikazane kroz različite materijale:

H - mineralni plafoni
M - metalni plafoni
X - kombinovani sistemi (mineralni, metalni, drveni)

Biblioteka sa crtežima 
Kao dodatak svim karakteristikama koje su nabrojane iznad, u okviru ovog programa dostupna vam je i biblioteka sa preko 700 crteža CAD formatu.

Ove crteže možete lako otvoriti i preuzeti za potrebe vašeg projekta. Po odabiru rešenja, možete preuzeti i detaljan tekst za specifikaciju pozicije spuštenih plafona. Ovaj tekst može da se kopira i štampa. Komanda SEARCH vodi vas direktno do tehničkog lista proizvoda, CAD crteža i vizuelizacija.

System solution učiniće vaš život jednostavnijim
System solution omogućava lakše integrisanje spuštenih plafona u projekat. Ova alatka je veoma korisna naročito za arhitekte ali i za montere (detalji vezani za tehničke karakteristike spuštenih plafona i njihovu montažu) ali i za ceo tim. Svaki sistem uključuje vizuelizacije koje su jako važne za argumentaciju pred investitorom.


Saznajte više. 


Prvenstvo u brzoj i preciznoj ugradnji spuštenih plafona

Armstrong Building Products okupio saradnike iz osam zemalja regiona na međunarodnom takmičenju u montaži spuštenih plafona.

13. Septembra 2012. godine održano je finale međunarodnog takmičenja u brzoj i preciznoj ugradnji spuštenih plafona - GRID GAMES 2012, u organizaciji kompanije Armstrong Building Products.

Velikom finalu prethodilo je 9 nacionalnih takmičenja u osam zemalja regiona, na kome je učešće uzelo oko 300 takmičara, odnosno 143 komanije iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Rumunije i Češke Republike. 24 najbolja tima sa nacionalnih kvalifikacija svoje znanje i umeće u montaži odmerili su na finalnom takmičenju održanom u Sportskom centru Fudbalskog Saveza Srbije.

Svaki tim koga su sačinjavala dva iskusna montera, imao je zadatak da za što kraće vreme montira uzorak mineralnih ploča dimenzija 600x600mm na Armstrongovoj Prelude TLX podkonstrukciji u, za tu priliku specijalno postavljenim boksovima dimenzija 2.4 x 2.8m. Montaža je podrazumevala što brže ukrajanje i postavljanje ploča i podkonstrukcije bez gubitka kvaliteta. Pobednik takmičenja bila je kompanija “Seba” iz Slovenije sa izuzetnim vremenom 05:26:10. Drugo mesto zauzela je firma “Ergodom” iz Bugarske a treće “Intermont” iz Hrvatske.

Timovi su za pokazano umeće na ovom takmičenju osvojili medalje u olimpijskom stilu i novčane nagrade koje su im uručene na ceremoniji upriličenoj za vreme krstarenja beogradskim rekama.

Više o ovom dogaðaju možete proèitati ovde


MI SMO IME ZA POTKONSTRUKCIJU


Za sve što Vam je potrebno, na raspolaganju Vam stoje naše usluge i tehnička podrška:

Sistemi podkonstrukcije proizvode se u Armstrongovoj joint venture kompaniji WAVE (Worthington Armstrong Venture) koja je specijalizovana za ovaj vid inženjerstva.

Posvećeni tim stručnjaka
Armstrongova služba tehničke podrške otkloniće sve nedoumice u ciklusu projekta, od ideje do realizacije: tehničkim crtežima, dizajnerskim preporukama i naprednim tehničkim rešenjima. Kontaktirajte Armstrongovog stručnjaka iz oblasti sistema podkonstrukcije... 

Armstrong je vlasnik 8 fabrika za proizvodnju podkonstrukcije u svetu, uključujući i 3 u Evropi
Oslanjajući se na svoje proizvodne kapacitete širom sveta, Armstrong i WAVE svakodnevno proizvode standardne ali i specijalne proizvode po zahtevu.

Preko 700 distributivnih centara sa velikom količinom robe na lageru
Sistemi podkonstrucije mogu se kombinovati sa mineralnim, metalnim i drvenim pločama za spušteni plafon.

Armstrong je razvio specijalizovan sistem podrške monterskim firmama:
uzorci, literatura, Estimate, tehnički listovi, obuka..., samo su deo naše ponude vezane za sisteme podkonstrukcije.

   

Armstrong je član Saveta zelene gradnje Srbije

Armstrong Building products je vodeći svetski proizvođač sistema spuštenih plafona sa sveobuhvatnom paletom proizvoda, od akustičkih mineralnih plafona, preko metalnih i drvenih ploča do različitih tipova podkonstrukcije kao što su Dizajn podkonstrukcija Silhouette ili Bandraster. Prošle godine obeleženo je 150 godina postojanja kompanije koja je u međuvremenu postala jedan od najpoznatijih brendova u građevinskoj industriji, prepoznata kao pouzdan partner sa visokim etičkim standardima u poslovanju i profesionalnim odnosom prema klijentima.

Ne samo da smo jedan od ključnih igrača u građevinskoj industriji već proizvodimo ploče i podkonstrukciju sa visokim sadržajem recikliranog materijala, što je jedan od osnovnih zahteva zelene gradnje. Poznati po posvećenosti zaštiti životne sredine i održivosti, pristupili smo Savetu zelene gradnje Srbije kako bismo sa drugima podelili naše znanje i iskustvo iz ove oblasti.

Kao jedan od osnivača U.S. Green Building Council-a, Armstrong je učestvovao u izradi LEED sistema sertifikacije. LEED kriterijumi uzeti su u obzir prilikom projektovanja i izgradnje svetskog sedišta kompanije koje se nalazi u Lancasteru, Pensilvanija, SAD. Ovaj objekat dobio je najviši - platinasti LEED sertifikat.

Za više informacija, posetite www.armstrong.rs

http://www.serbiagbc.org

 
 

Dajte akustici novu dimenziju pomoću Canopy 2009 kolekcije iz Armstronga

Programa Canopy 2009
 
Predstavljamo Vam dva potpuno nova rešenja iz proizvodnog programa Canopy - Optima Canopy & Axiom Knife Edge Canopy! Ovim proizvodima Armstrong proširuje svoju kolekciju i izbor među diskontinualnim plafonskim sistemima.
 
Da biste preuzeli brošuru sa Canopy kolekcijom, kliknite ovde
 

Prostorima dajte jedinstven dizajnerski pečat, optimizirajte i poboljšajte akustiku pomoću Optima Canopy & Axiom Knife Edge Canopy

 
Optima Canopy
 

Optima Canopy

Optima Canopy su kreativno dizajnersko rešenje namenjeno upotrebi u različitim okruženjima i tipovima prostorija. Optima Canopy proizvode se u različitim oblicima i dimenzijama koja prostoru mogu dati vizuelno uzbudljiv i nesvakidašnji izraz.
 
Veliki broj različitih oblika pružaju mogućnost remodelovanja prostora, akcentovanja određenog dela i, u vezi s tim, izražavanja kreativnosti.
 
Optima Canopy paneli imaju izuzetnu sposobnost apsorpcije zvuka obzirom da se zvuk apsorbuje i prednjom i zadnjom stranom panela.
Da biste saznali više o Optima Canopy, kliknite ovde
Nazad na vrh
 

Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite