AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Press: jun 2006

Beograd, jun 2006.

Promovišući novi softverski program Ceiling System Solutions, namenjen projektantima, multinacionalna korporacija Armstrong je sredinom maja u poslovnom centru “Ušće” organizovala pravo audio vizuelni hepening. Poznat po proizvodnji spuštenih plafona i jedan od svetskih lidera u ovoj oblasti, Armstrong realizacijom ovog nogov softverskog programa omogućava arhitektama da na znatno pregledniji način dođu do rešenja koja će omogućiti maksimalnu materijalizaciju njihovih dizajnerskih vizija.

Da je saradnja između domaćih arhitekata i Armstronga i do sada bila na visokom nivou svedoči ne samo njihovo brojno prisustvo među zvanicama, već i izuzetni arhitektonski objekti sa Armstrong sistemima spuštenih plafona, koji su realizovani u Srbiji: Narodna banka Srbije – projektant: Marija Gec, Beogradska arena – projektant: Vlada Slavica, G.T.C. House – projektanti: Đorđe Bobić i Božidar Putniković, Airport City – projektant: Wimmer Architect Ltd, P.C. Ušće – projektanti: Dejan Sokolov i Branislav redžić.

Uz promo film o dosadašnjoj delatnosti predstavnik Armstronga za Srbiju i Crnu Goru Branko Stevanović istakao je da će dosadašnja uspešna poslovna saradnja sa firmama u Srbiji i Crnoj Gori sigurno biti unapređena i plasiranjem novog softverskog CD-a kao tehničk epodrške arhitektama. U prijatnoj atmosferi, uz provokativan nastup gostujućeg glumačkog ansambla i novog izvođenja nekadašnje hit predstave “Rastibuđilizovane klejbezable”, u čijoj su kreaciji učestvovali i pojedini arhitekti, Armstrong je pridodao još jednu fusnotu na svoje višegodišnje uspešno poslovanje na tržištu Srbije i Crne Gore.

Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi