AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Polítika privatnosti

Armstrong se bori da postigne najviše standarde integriteta za svakog on line posetioca. Kada se registrujete na Armstrong web sajt, naš cilj je da poštujemo vatu privatnost. Politika privatnosti svedoči o načinu na koji koristimo informacije koje dobijamo od Vas ili saznajemo o Vama kada posetite naš web sajt, uključujući i:

  • Informacije koje sakupljamo
  • Mogućnosti koje su Vam na raspolaganju u vezi sa načinom na koji ćete informacije upotrebiti i kome ćete ih proslediti
  • Vaša prava na pristup i ispravno ažuriranje vaših ličnih identifikacionih informacija
  • Naše jemstvo da praktikujemo bezbednosne procedure čija je svrha da spreče gubitak, zloupotrebu ili menjanje informacija koje su pod našom kontrolom.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili komentare o Politici privatnosti firme Armstrong kontaktirajte nas ovde.

VAŽNO: Informacije koje sakupljamo i kako ih koristimo

Armstrong sakuplja dva tipa informacija o vama kada posetite naš sajt: lične informacije (uključujući na primer, vaše ime, adresu, telefon, i elektronsku adresu) i ne- lične, globalne informacije (kao što su informacije u vezi strana koje ste posetili na sajtu ili vaša IP adresa).

1. Informacija koja lično identifikuju – Šta sakupljamo 

Jedine informacije koje Vas lično identifikuju a koje mi sakupljamo i čuvamo o vama su podaci koje Vi lično odlučite da podelite sa nama.

Vaš lični portfolio

Armstrong portfolio je lak način da se vodi evidencija proizvoda firme Armstrong koji vam se sviđaju. Posetioci mogu da otvore portfolio dajući svoje ime (obavezno je), fizičku i elektronsku adresu i broj telefona (opcionalno) i odabiranje lozinke (obavezno je). Da bi se pristupilo portfoliju, od posetilaca se zahteva da unesu svoje korisničko ime (kombinacija njihovih imena i prezimena) i lozinku.

Elektronska pošta

Takođe ćemo sakupljati podatke zahvaljujući kojima Vas možemo

identifikovati kad nam pošaljete e-mail. Moguće je da ćemo ove podatke koristiti da bi Vam poslali obaveštenja i novosti o našem radu.

2. Prenos informacija o vama

Moguće je i da ćemo Vaše lične identifikacione podatke podeliti sa drugim kompanijama u Armstrong porodici.

3. Informacije koje nisu lično-identifikacione: šta sakupljamo.

Sakupljamo i druge informacije o Vama koje nisu isključivo lično identifikacione i to sledećim putem:

Kolačiči – blok podaci

U određenom trenutku, prilikom vaše posete web sajtu Armstronga, naš Server vam može poslati “kolačić” u Vaš kompjuter. Vaš web pretraživač može vas pitati da li da prihvati ovu poruku osim ukoliko niste podesili Server tako da automatski prihvata sve kolačiće. Kolačići se koriste prevashodno kao servis za naše korisnike, ne bi li se proširio značaj i brzina odziva Armstrongovog web sajta. Moguće je da će “kolačić” biti povezan sa nekim od ličnih podataka koje nam ostavite. Posetite našu stranicu sa pravilima o upotrebi kolačića da bi ste saznali više o korišćenju istih na našoj veb adresi.

Druge informacije koje nisu lično-identifikacione

Armstrong web sajt može sakupljati ne lične identifikacione informacije tokom vaše posete, kao što su tip pretraživača, operativni sistem, ime domena, ili IP adresu. IP adresa je broj koji se automatski dodeljuje vašem kompjuteru kada surfujete mrežom. Serveri mreže – veliki kompjuteri koji servisiraju web stranice – automatski identifikuju vaš kompjuter po njegovoj IP adresi. Kada posetite Armstrong web stranicu naši serveri uloguju vašu IP adresu. Nećemo povezati IP adresu za bilo koji lično identifikativnu informaciju. Ovo znači da će se vaša sesija ulogovati, ali da ćete Vi ostati anonimni za nas. Informacija o IP adresi se koristi samo da se poboljša usluga Armstrong sajta a onda se na kraju svake sesije na našem sajtu odbacuje.

Armstrong takođe sakuplja informacije posredstvom “referenci” i drugih promenljivih u okruženju. Referenca je ona informacija koju pretraživač prenosi na Armstrong web server a koja se odnosi na URL sa koga vi dolazite. “Promenljiva okruženja” uključuju između ostalog, domen sa koga ste pristupili internetu, vreme kada ste pristupili našem web sajtu, tip web pretraživača i operativni sistem ili platformu koja se koristi, internet adresu web sajta koju ste prethodno posetili, naziv stranica koje ste posetili na našem web

sajtu i internet adrese web sajta koga ste sledećeg posetili. Mi sakupljamo sve ove informacije kako bi nam omogućile da otkrijemo široke demografske trendove, da dobijemo informacije skrojene prema vašim interesovanjima i da poboljšaju Vaše iskustvo vezano za posetu web sajtu Armstronga. Armstrong može uskladištiti  referentne informacije za ograničen vremenski period pre brisanja ovakvih informacija.

Profilisanje

Da biste nam pomogli da poboljšamo naš web sajt i da bismo bili sigurni da smo učinili svaki napor da vas snabdemo informacijama i ponudimo ono što vas zanima, možemo spojiti vaše lične identifikacione podatke sa podacima u vezi sa Vašim krstarenjem mrežom, ili ostalim podacima koje imamo (uključujući i kolačiće i off line podatke). O tome ćete biti obavešteni, kao i o mogućnosti da budete isključeni iz ovoga u trenutku sakupljanja informacija i pre nego što podaci dospeju u naš sistem. 

Moguće je da či biti kreiran i Vaš neidentifikacioni profil baziran na podacima o stranicama koje ste posetili na našem sajtu.

4. Linkovi

Naš web sajt može sadržati linkove prema drugim sajtovima. Molimo da budete svesni da nismo odgovorni za politiku privatnosti na tim drugim sajtovima. Ohrabrujemo naše korisnike da čitaju izjave o privatnosti svakog web sajta koji posećuju. Pomenuta izjava o privatnosti primenjuje se isključivo na informacije prikupljenje prilikom posete našem web sajtu.

Obaveštenje o izmenama

Ukoliko dođe do izmene u našoj Politici privatnosti, obaveštenje o izmenama biće postavljeno na početnoj strani našeg Web sajta. Na taj način, bićete svesni koje podatke prikupljamo, u koje svrhe ih koristimo i pod kojim uslovima ih obelodanjujemo. Podaci koji su nam prosleđeni biće upotrebljeni samo u one svrhe koje su u skladu sa Politikom privatnosti koja je važila u trenutku prikupljanja.

MOGUĆNOST

Armstrong obezbeđuje sledeće mogućnosti u vezi upotrebe vaših podataka. Možete podesiti vaš pretraživač da odbacuje “kolačiće” odnosno da briše one koje su već postavljeni na vaš hard disk. Ipak, u slučaju da to učinite, mogućnosti prilikom posete sajtu biće ogračene. Možete izabrati da nam ne ostavite bilo kakav kontakt podatak.  

Ako želite da otkažete bilo koju od naših usluga ili želite da vas skinemo sa bilo koje od naših mailing lista, pošaljite našem webmasteru e-mail na adresu unsubscribe@armstrong.compod naslovom “unsubscribe Armstrong”. Molimo Vas da napišete svoje ime i elektronsku adresu u poruci. Ukoliko ne želite da se vaše lične ili ne lične informacije spajaju sa “kolačićima” i ostalim informacijama, ne bi trebalo da koristite Armstrongovu web stranicu.

Ako želite da Armstrong izbriše bilo koji lični podatak koji ste nam ostavili molimo vas pošaljite mejl pod naslovom “Obriši privatne podatke” na unsubscribe@armstrong.com

PRISTUP

Možete zahtevati da vidite lično identifikativne informacije koje smo o vama sakupili putem Interneta da bi ih ažurirali ili da se isprave činjenične netačnosti tako što ćete kliknuti  ovde.

BEZBEDNOST

Ulažemo znatan napor da imamo razumne bezbednosne procedure da bismo zaštitili gubitak, zloupotrebu ili izmenu informacija koje su pod našom kontrolom. Ako imate bilo kakva pitanja o sigurnosti našeg veb sajta, motete poslati mejl na webmaster@armstrong.com.


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite