AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Ultima Vector

Ultima Vector

Zahvaljujući velikoj potražnji, Armstrong je u svoj program uvrstio i ploču Ultima Vector koja prati savremene trendove arhitektonskog projektovanja.

Paleta standardnih ploča tipa Ultima, poznatih po kombinaciji izuzetne teksture i vrhunskih fizičkih performansi, time je proširena za detalj ivice Vector.

Estetika  Oštra i jasna ivica i specifičan poprečni presek nove Ultima Vector ploče smanjuje vidljivi deo potkonstrukcije na svega 6mm. Kao rezultat dobija se ravna, glatka plafonska površina koja izgleda kao da stoji nezavisno od obodnih zidova.
Akustika Ultima Vector predstavlja savršenu ravnotežu između apsorpcije - 0,70 αw – i izolacije zvuka – 36 dB.
Otpornost Površina ploče Ultima Vector dodatno je ojačana i otporna na ogrebotine i udarce.
Praktičnost Zahvaljujući detalju ivice Vector demontaža ploča vrši se na dole, čime se ubrzava i olakšava pristup instalacijama i rad na održavanju. Ovo je posebno bitno za mnoge nove projekte u kojima je količina instalacija iznad spuštenog plafona velika i zahteva posebnu pažnju prilikom pristupa.

Ugradnja instalacija, poput svetiljki ili difuzora zadržala je svoju jednostavnost i kod Ultima Vector ploča. Za detalje, možete se obratiti našoj Internoj Tehničkoj Službi.

Puštanjem u prodaju Ultima Vector ploče proširena je paleta proizvoda sa Vector detaljem ivice koju su dosad činili metalne ploče Axal i ploče od mekih vlakana Optima. Uskoro, ova paleta biće proširena i odgovarajućom drvenom pločom (Madera).

Nazad na “Novi proizvodi”
Preuzmite brošuru ovde


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite