AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora

Armstrongova Vizija – Misija – Vrednosti

Vizija – Misija – Vrednosti
Sve što u Armstrongu radimo podređeno je trojstvu Vizija – Misija – Vrednosti. Odluke koje donosimo, način na koji uspostavljamo veze sa kupcima i dobavljačima, način na koji sarađujemo sa ostalim sektorima… na sve što činimo utiču vizija, misija i vrednosti.
 
Vizija: Ispunjavamo naša obećanja

Želimo da Armstrong bude pouzdana firma koja ispunjava svoja obećanja – kupcima, dobavljačima, saradnicima i zaposlenima.

Ovakva vizija kompanije postoji od daleke 1864. godine kada se logo – zaokruženo slovo A – utiskivao na medicinske čepove. Čak i tada, Armstrong je bio sinonim za kvalitet, inovativnost i integritet. Kredo “Neka kupac ima poverenja u nas” ukratko opisuje našu posvećenost kvalitetu

 

Vrednosti: Poštovanje, integritet, raznovrsnost i uslužnost

Navedene vrednosti su temelji na kojima se zasniva budućnost Armstronga. Očekujemo da ponašanje svakog pojedinca i sve poslovne odluke u okviru kompanije streme ovim vrednostima.  
  • Back-Yard Clean-up (Čišćenje sopstvenog dvorišta) je jednostavan pristup koji se koncentriše na interna pitanja koja se rešavaju u roku kraćem od 30 dana.
  • Trailblazing je proces osmišljen da brzo analizira i uspešno odgovara na ključne izazove u poslu..
  • Six Sigma je proces kojim se konstantno unapređuje metodika rada kako bi se izbegle “rupe” u proizvodnom procesu.
 

Vrednosti: Poštovanje, integritet, raznovrsnost i uslužnost

Navedene vrednosti su temelji na kojima se zasniva budućnost Armstronga. Očekujemo da ponašanje svakog pojedinca i sve poslovne odluke u okviru kompanije streme ovim vrednostima.

  • Poštovanje: Poštovati dostojanstvo i prirodna prava svakog pojedinca u kontaktima bilo kog oblika sa ljudima
  • Integritet: Poštovati etičke norme i zadržati visok moral. U svim oblicima međuljudskih odnosa zračiti poštenjem, integritetom, odgovornošću i iskrenošću.
  • Raznovrsnost: poštovati mišljenje i ideje drugih ljudi.
  • Uslužnost: Biti na usluzi podjednako i nepristrasno svim interesnim grupama – kupcima, deoničarima, zaposlenima, dobavljačima, stanovnicima u okruženju, vladi i javnosti.

 


Proizvodi

Najistaknutiji proizvodi

Podaci i Specifikacije

Pretražite

Dobrodošli!
Kako bismo vašu posetu našoj internet stranici učinili što korisnijom, molimo Vas da se izjasnite o vašem zanimanju. Na ovaj način, moći ćemo da za Vas istaknemo najznačajnije informacije prilikom budućih poseta (potrebno je da se izjasnite samo jednom).
Molimo Vas da izaberete jednu od ponuđenih mogućnosti:
Hvala!
Pomozite nam da unapredimo ovu funkciju tako što ćete nam reći vaše zanimanje.
(nije obavezno)