Search
AKUSTIČNI PLAFONI | Crna Gora
Pretražite

Filter

Sistemi potkonstrukcije

Sistemi potkonstrukcije

OPIS

Sveobuhvatni asortiman Armstrong podkonstrukcije čine sistemi i prateći elementi za sve vrste zahteva u savremenom građevinarstvu: podkonstrukcija širine 15, 24 i 35mm, Bandraster profili, Design podkonstrukcija, sistemi za posebne namene poput podkonstrukcije visoke otpornosti na koroziju, za ugradnju u čistim sobama ili trusnim područjima, za bazene ili objekte zdravstva. Axiom Canopy daju mogućnost postavljanja spuštenog plafona u više nivoa što plafon može da čini glavnim motivom u enterijeru. Na upit mogu se proizvesti plafoni u specijalnim bojama, oblicima ili dimenzijama.

 

 
NOVA GENERACIJA AXIOM PROFILA
Novi asortiman Axiom profila je značajna novost u svetu spuštenih plafona.

Ivični, prelazni, kaskadni, Canopy ili Blind Box Axiom profili u kombinaciji sa pravilnim odabirom ploče, kombinacijom materijala, dimenzija i boja od sada čine plafone još zanimljivijim i upečatljvijim.

Saznajte više o Axiom profilima

48 Product Lines

Upstand trims

Perimeter solutions

Unequal U profiles

Perimeter solutions

Shadowline perimeters

Perimeter solutions

Perimeter angles

Perimeter solutions

Flexible Perimeter trims

Perimeter solutions

1 2  3  4  5    >> 

Dobrodošli!
Kako bismo vašu posetu našoj internet stranici učinili što korisnijom, molimo Vas da se izjasnite o vašem zanimanju. Na ovaj način, moći ćemo da za Vas istaknemo najznačajnije informacije prilikom budućih poseta (potrebno je da se izjasnite samo jednom).
Molimo Vas da izaberete jednu od ponuđenih mogućnosti:
Hvala!
Pomozite nam da unapredimo ovu funkciju tako što ćete nam reći vaše zanimanje.
(nije obavezno)