Gulvbelægning | Denmark
       
 


„Ansvarlighed“

Lad os tale om bæredygtighed – green dialogue!


Bæredygtighed er tidens løsen. At skabe en udvikling med mennesket i fokus, der ikke kun bevarer miljøet og ressourcerne, men som samtidig er økonomisk og sikrer de kommende generationer samme høje levestandard som den, vi har i dag, er en udfordring for os alle.

Specielt bæredygtigt byggeri er en væsentlig faktor i at sikre en bæredygtig fremtid for vores planet. Innovative arkitekturkoncepter, intelligente bygningsteknikker og ikke mindst valg af de rigtige byggematerialer er alt sammen med til at sikre, at det økologiske fodaftryk for bygninger, der opføres i dag, har en betydeligt mindre indvirkning på miljøet og klimaet, end det var tilfældet for blot nogle få år siden.

Armstrong er banebrydende inden for bæredygtigt byggeri – allerede i 1998 – da begrebet ’bæredygtighed’ knap nok fandtes i folks bevidsthed – blev vores amerikanske hovedkontor i Lancaster, Pennsylvania, opført som en ’grøn bygning’ og blev i 2007 tildelt LEED-certificeringen ’platin’ for eksisterende bygninger.

Som producent af gulvbelægninger fokuserer vi i dag på at sikre, at vores produkter er bæredygtige – det gælder både de råmaterialer, der anvendes, produktionsprocessen og produktets faktiske anvendelse samt efterfølgende genbrug eller varmeudnyttelse. Resultatet er, at vores linoleumsfabrik i Delmenhorst er certificeret i henhold til EU‘s Eco Management and Audit Scheme (EMAS) og EN ISO 14001, og vores vinylgulvbelægninger er 100 % genanvendelige. Dermed overholder vores produkter høje miljømæssige og etiske standarder og er særdeles velegnede til bæredygtigt byggeri i henhold til alle gældende certificeringssystemer. Vi arbejder sammen med organisationer som det amerikanske Green Building Council (der tildeler LEED-certificering) og BRE Group og er desuden medlem af både den tyske forening for bæredygtigt byggeri (Deutschen Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen, DGNB) samt European Resilient Flooring Manufacturer‘s Institute (ERFMI).

Med denne brochure ønsker vi for første gang at præsentere vores produkter og serviceydelser set fra en bæredygtig synsvinkel. Du vil snart se, at du i Armstrong har en kompetent og pålidelig partner til dine bæredygtige byggeprojekter.

Sammen kan vi gøre idéer til virkelighed.