PROJECTVLOEREN | België
Geleidingsvermogen


DLW Vinyl homogene geleidende vloerbedekking met verbeterde eigenschappen.
Armstrong heeft ook een breed aanbod geleidende vinyl vloeren voor verschillende ruimtes waar geleiding een vereiste is.

DLW geleidende vloeren, de conductive range, hebben een geleidingsweerstand tot een maximum van 106 Ω (Ohm), en Royal ESD biedt niet alleen een maximale geleidngsweerstand van 107 Ω, maar ook de mogelijkheid om aan de lokale isolatie rating te voldoen welke vereisd worden door VDE 0100.

Eisen voor geleidende vloerbedekking
De vereiste elektrische waarden worden getoond als maximum getallen (in Ohm). Ohm weerstandsgetallen voor het niet geïnstalleerde product (R1) en de aardweerstand voor het geïnstalleerde materiaal (R2) moeten niet met elkaar verward worden. De getoonde productie data zijn van toepassing op het niet geïnstalleerde materiaal. Wanneer een aardweerstand benodigd is, is een geleidende installatie ook noodzakelijk. In veel industriële gebieden, bijv .electonica practica, moet voldaan worden aan de elektrische isolatie to ground volgens VDE 0100.

Computers en andere electronische apparaten kunnen hinder ondervinden van electrostatische lading. De laadspanning veroorzaakt door de storing is afhankelijk van het type constructie en de bescherming en de signaalafgifte. Vragen betreffende aanbevelingen voor computer centra moeten voorgelegd worden aan de computerfabrikant.

Alleen vloerbedekking speciaal ontwikkeld voor deze doeleinden kunnen tegelijkertijd voldoen aan de eisen voor het lozen van capaciteit en elektrische isolatie tot de grond.

Meer informatie over dit onderwerp is verkrijgbaar bij het Technische Team van Armstrong op +49 7142 71-845 of u kunt een mail sturen naar mbaum@armstrong.com

Antistatische vinyl vloerbedekking
Een vloerbedekking is antistatisch wanneer een lading van 2.0 kV niet wordt overschreden in de statische elektrische lading testen volgens EN 1815. Op 25 % RH is dit onder de drempel van de menselijke gevoeligheid en een garantie tegen eventueel persoonlijk ongemak veroorzaakt door elektrostatische lading. Armstrong DLW homogene Vinyl vloerbedekkingen zijn antistatisch.